PURE SONG


Koffiecantus of Luisterconcert

Het duo Pure Song Piano bestaat uit zangeres Hetty Pronk-Verweij en pianist Kees Lambregts. Zij komen uit de regio Eindhoven en kunnen een middag- of avondvullend muzikaal programma brengen.
Zij kunnen 2 soorten concerten geven; een koffiecantus maar ook een luisterconcert met akoestische liederen voor luisterende liefhebbers. Het soort concert wat zij geven wordt afgestemd op het publiek.

De koffiecantus is een meezingconcert wat bestaat uit Nederlandse liedjes zoals Ben Ik Te Min , Mag Ik Dan Bij Jou , 7 Dagen Lang en Brabant, maar ook Hallelujah en Wild Rover.
De teksten van de refreinen worden uitgedeeld en het publiek wordt aangemoedigd om volop mee te zingen onder het genot van een kop koffie.

Het luisterconcert bestaat uit songs van Adele, Carole King, Nina Simone, Bob Dylan, Andrea Bocelli , maar ook blues van Etta James .Verder worden Franse chansons o.a. van Jacques Brel en Edith Piaf ten gehore gebracht.
De chansons van Jacques Brel worden in het Nederlands gezongen met teksten van Herman van Veen. Tot slot krijgt het publiek piano improvisaties van Kees Lambregts te horen.

De programma's worden interactief aan elkaar gepraat.
Pure Song Piano geeft huiskamerconcerten en voert uit op podia voor kleinkunst.

Optredens

Vrijdag 20 november 2020 van 14 uur tot 15:45
Optreden voor de Zonnebloem
Vestzaktheater Kerkstraat 2 Son en Breugel
Meer . . . .


Bewaren: